a.k.a. a SPENÓT.Én világ életemben szerettem, korábban mindig "főzelék"-ként ettem kenyérrel és tükörtojással, aztán pár éve áttértünk a tésztás változathoz. Leginkább pedig lazac feltéttel szeretem enni, most sajnos nem volt, csak ilyen előre panírozott, mirelit változat, de most megfelelt.:)
- spenót (nyáron friss)
- tejszín
- fokhagyma
- só
- parmezán
Kifőzzük a tésztát, összekeverjük (nyugodtan hozzáadhatjuk a spenóthoz a tésztát, jobban átveszi az ízét), parmezánt szórunk a tetejére, és 15 percig sütőben sült halacskával tálaljuk. JÓ ÉTVÁGYAT! :)

Tetszik ez a recept, erősen kipróbálás gyanús, mivel IMÁDOM a spenótot :)
VálaszTörlésUuu az első ember, aki szereti:)
VálaszTörlésÉn majd őt szeretném még kipróbálni:)
VálaszTörléshttp://step-by-step-recipes.com/recipe/mini-spinach-lasagna-roll-ups